Μύκονος: 4 συλλήψεις για delivery ναρκωτικών

Μύκονος: 4 συλλήψεις για delivery ναρκωτικών

Σε μπαράζ συλλήψεων προέβη η ΕΛ.ΑΣ. στο νησί της Μυκόνου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μπαράζ συλλήψεων προέβη η ΕΛ.ΑΣ. στο νησί της Μυκόνου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 22 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην περιοχή του αερολιμένα, με τις αρχές να προχωρούν σε κατάσχεση ποσοτήτων κοκαΐνης, MDMA, κάνναβης και χαπιών ecstasy. Κατασχέθηκε επίσης το ποσό των 1.644 ευρώ. Για την υπόθεση αναζητείται και τρίτο άτομο, για το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε. 

Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι και οι δύο άνδρες δραστηριοποιούνταν στο νησί τουλάχιστον από τον Μάιο, έχοντας εγκατασταθεί σε σπίτι στον Πλατύ Γιαλό που αποτελούσε «βάση» της εγκληματικής τους οργάνωσης. 

Το άγνωστο τρίτο άτομο συντόνιζε τις πωλήσεις ναρκωτικών, επικοινωνώντας με τους αγοραστές μέσω της εφαρμογής Whatsapp. Οι δύο συλληφθέντες ήταν επιφορτισμένοι με τη διανομή των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτες τις οποίες είχαν νοικιάσει από εταιρεία στη Μύκονο. Ντύνονταν με τρόπο που παρέπεμπε σε τουρίστες και μετέφεραν τις ουσίες μέσα σε συσκευασίες χαπιών. 

Χειροπέδες σε ζευγάρι από τη Βόρεια Μακεδονία

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη και ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Μακεδονία, στην περιοχή Ορνος της Μυκόνου. Οι δράστες είχαν προμηθευτεί πλαστές ταυτότητες όμοιες με αυτές των βουλγαρικών αρχών, θέλοντας να διαμείνουν ανενόχλητοι, αποκρύπτοντας τα πραγματικά τους στοιχεία. 

Και αυτοί είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο από επιχείρηση της Μυκόνου για τις μετακινήσεις τους και τη διανομή κοκαΐνης, κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και ναρκωτικών δισκίων, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Και σε αυτή την περίπτωση κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, μία ζυγαριά ακριβείας και τα χρηματικά ποσά 12.000 ευρώ και 340 δολαρίων. 

Για αμφότερες τις υποθέσεις διενεργείται προανάκριση και σχηματίζεται δικογραφία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT