Χαλκιδική: Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar

Χαλκιδική: Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar

Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται μια παρέα Βουλγάρων να ξεκινάει τη συμπλοκή πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χαλκιδικής έρχεται στο φως. Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται μια παρέα Βουλγάρων να ξεκινάει τη συμπλοκή πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

 

Στη συνέχεια, στο κατάστημα εισήλθε μια ομάδα έξι ατόμων και η σύρραξη γενικεύτηκε. Τα τραπέζια άδειασαν και ο κόσμος αποχώρησε άμεσα. Η άγρια συμπλοκή συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη της καταστήματος, επίσης βουλγαρικής καταγωγής.

Τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Πολυγύρου, με τον έναν εξ αυτών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια. Βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT