Φωτιά στο Μαρούσι: «Ελέγχθηκε μέσα σε 17 λεπτά»

Φωτιά στο Μαρούσι: «Ελέγχθηκε μέσα σε 17 λεπτά»

«Ελικόπτερο που έκανε έμφορτη περιπολία έκανε ρίψη σε μόλις 4 λεπτά από τη στιγμή της έναρξης», σημειώνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από ελικόπτερο που πραγματοποιεί ρίψη νερού, για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε τη Δευτέρα, σε ρέμα στο Μαρούσι, έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο κ. Κικίλιας αναφέρει πως «ελικόπτερο που έκανε έμφορτη περιπολία έκανε ρίψη σε μόλις 4 λεπτά από τη στιγμή της έναρξης» της φωτιάς.

«Πυρκαγιά πριν από λίγο σε ρέμα με καλαμιές στο Μαρούσι, εντός αστικού ιστού. Ελικόπτερο που έκανε έμφορτη περιπολία έκανε ρίψη σε μόλις 4 λεπτά από τη στιγμή της έναρξης και με τη συνδρομή και επίγειων δυνάμεων, η επικίνδυνη φωτιά ελέγχθηκε σε 17 λεπτά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

“]

Σημειώνεται πως στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και από αέρος δύο ελικόπτερα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT