Χαλκιδική: Νέα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Χαλκιδική: Νέα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Ενας εκ των κατηγορουμένων «αποτυπώνεται να έχει βγάλει ένα όπλο και να το στρέφει προς την αντίπαλη ομάδα, ενώ με το άλλο χέρι κινεί βίαια το καροτσάκι με το μωρό, προκαλώντας πανικό στη μητέρα του»

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν οκτώ άτομα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, τις οποίες επικαλείται ο ΣΚΑΪ, στο επίκεντρο της συμπλοκής βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα βρέφος μέσα σε καροτσάκι. «Ανάμεσα στις δύο ομάδες βρισκόταν μια αμέτοχη παρέα ατόμων, η οποία είχε μαζί της ένα βρέφος στο καροτσάκι του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ενας εκ των κατηγορουμένων «αποτυπώνεται να έχει βγάλει ένα όπλο και να το στρέφει προς την αντίπαλη ομάδα, ενώ με το άλλο χέρι κινεί βίαια το καροτσάκι με το μωρό, προκαλώντας πανικό στη μητέρα του», προστίθεται.

Σε ένα δεύτερο απόσπασμα, στο οποίο γίνεται αναφορά στη δράση ενός εκ των κατηγορουμένων, τονίζεται: «Πλησιάζει επιθετικά ένα άτομο, το οποίο είναι υπάλληλος της κουζίνας και σπάει μπροστά του μια πιατέλα. Ο υπάλληλος της κουζίνας πήρε με το χέρι του ένα μαχαίρι από την κουζίνα, το οποίο κρατούσε μέχρι το τέλος του επεισοδίου».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οκτώ συνολικά Βούλγαροι υπήκοοι μετέβησαν στο κατάστημα προκειμένου να προκαλέσουν καβγά, ενώ, όπως τονίζεται, τόσο ο επικεφαλής της ομάδας όσο και ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης του χώρου έχουν υπάρξει φίλοι και συνέταιροι κατά το παρελθόν.

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση ισχυρίζεται ότι οι συγκεκριμένοι Βούλγαροι βρίσκονταν κάθε ημέρα στην περιοχή, πήγαιναν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, είχαν φιλικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη και ότι πήγαν να ζητήσουν τον λόγο, επειδή καθυστέρησε η εξυπηρέτηση των παιδιών τους.

 

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, στον χώρο επικράτησε πανδαιμόνιο, με καρέκλες να εκτοξεύονται στον αέρα, ενώ έντρομοι οι θαμώνες απομακρύνθηκαν. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν και μπράβοι του καταστήματος, με δύο εξ αυτών να κάνουν χρήση όπλου, τραυματίζοντας δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τους 4 από τους 5, σε βάρος των οποίων είτε έχουν ήδη εκδοθεί είτε πρόκειται να εκδοθούν εντάλματα τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Ελεύθεροι τρεις Βούλγαροι

Νωρίτερα τη Δευτέρα, με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις Βούλγαροι που απολογήθηκαν για το επεισόδιο. Ειδικότερα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι τις 26 Αυγούστου. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT