Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εργοστάσιο λιπασμάτων – Ηχησε το 112

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εργοστάσιο λιπασμάτων – Ηχησε το 112

Απεστάλη προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε εργοστάσιο παρασκευής λιπασμάτων στον Ασπρόπυργο

Επί τόπου έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ένα ελικόπτερο καθώς και η ειδική Ομάδα Χημικών της ΕΜΑΚ. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίγεται δεξαμενή με νιτρικό οξύ που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του εργοστασίου και για τον λόγο αυτό έχει εφαρμοστεί ειδικό πρωτόκολλο. Επίσης ανακοινώθηκε ότι έχουν απομακρυνθεί όλοι οι εργαζόμενοι από τον χώρο του εργοστασίου και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς. Από αέρος στην επιχείρηση συμμετέχει ελικόπτερο για επιτήρηση. 

Λόγω του καπνού, απεστάλη προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών και των καταστημάτων τους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω της πυρκαγιάς, διενεργούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παναγιάς Φανερωμένης, από την οδό Δημοκρατίας, και στην οδό Παναγιάς Προυσιώτισσας από τον οδό Αγίου Ιωάννου Στεφανή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT