Ωρωπός: Ατύχημα με 6χρονο σε λούνα παρκ

Ωρωπός: Ατύχημα με 6χρονο σε λούνα παρκ

Το παιδί βρισκόταν στο λούνα παρκ συνοδευόμενο από τους γονείς του, όταν στην προσπάθειά του να χρησιμοποιήσει ένα τραμπολίνο, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιστατικό με τραυματισμό ενός 6χρονου παιδιού σημειώθηκε σε λούνα παρκ στον Ωρωπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρισκόταν στο λούνα παρκ συνοδευόμενο από τους γονείς του, όταν στην προσπάθειά του να χρησιμοποιήσει ένα τραμπολίνο, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Περίπου στις 00:40 της 17ης Αυγούστου ο πατέρας του παιδιού μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του κατηγορούμενου – υπεύθυνου του χώρου, καθώς θεωρούσε ότι η πτώση του 6χρονου προήλθε από τη λανθασμένη συναρμολόγηση του πλέγματος του τραμπολίνο.

Επειτα, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης οδήγησαν τον κατηγορούμενο στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, όπου και συνελήφθη. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή «Σωματική βλάβη από αμέλεια» ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση για το παιδί. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της 17ης Αυγούστου ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT