Πρέβεζα: Εντοπίστηκε φυγόποινος σε δύσβατη περιοχή

Πρέβεζα: Εντοπίστηκε φυγόποινος σε δύσβατη περιοχή

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός φυγόποινου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης για σοβαρά ποινικά αδικήματα, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας.

Σε βάρος του συλληφθέντος, που εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε δύσβατη περιοχή του νομού Πρέβεζας, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και προστασίας των αρχαιοτήτων. Του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13,5 ετών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο, με το οποίο είχε παραλάβει νωρίτερα τον φυγόποινο από το σπίτι του, προκειμένου να τον βοηθήσει να αποφύγει τη σύλληψη.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο φυγόποινος αποβιβάστηκε από το όχημα και κρύφτηκε μέσα σε βλάστηση, σε παρακείμενο σημείο, όπου, ωστόσο, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT