Χαλκιδική: Στο «μικροσκόπιο» το βιβλίο λειτουργίας του λούνα παρκ

Χαλκιδική: Στο «μικροσκόπιο» το βιβλίο λειτουργίας του λούνα παρκ

Αναπάντητο ερώτημα παραμένει, μεταξύ άλλων, η ηλεκτροδότηση της επιχείρησης, από τη στιγμή που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του, με τις Αρχές να αναζητούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια αλλά και για τις συνθήκες λειτουργίας της επιχείρησης.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκεται το βιβλίο λειτουργίας του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, ενώ αναπάντητο ερώτημα παραμένει η ηλεκτροδότηση της επιχείρησης, από τη στιγμή που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται πως σε έγγραφό της η αστυνομία φέρεται να είχε ενημερώσει εδώ και εβδομάδες τον Δήμο Κασσάνδρας ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του. Το έγγραφο του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας με ημερομηνία 9 Ιουλίου, προς τον Δήμο Κασσάνδρας κάνει λόγο για «λειτουργία καταστήματος άνευ γνωστοποίησης». Οπως αναφέρει, ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου.

Νωρίτερα την Πέμπτη, στο σημείο της τραγωδίας έφτασε συνοδευόμενος από τον γιο του, ο πατέρας του άτυχου 19χρονου.

Την Τρίτη, αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τον θάνατο του νεαρού. Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Η εισαγγελέας έκρινε ότι ο φάκελος είναι ελλιπής και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT