Πειραιάς: Προφυλακίστηκε ο οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του

Πειραιάς: Προφυλακίστηκε ο οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 48χρονος. Η καταγγελία για το περιστατικό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου στον Πειραιά, που συνελήφθη για βιασμό, έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 44χρονη εργαζόμενη στους αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου.

Οπως είπε, ο 48χρονος και η ίδια, που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας του δήμου, βρίσκονταν στο απορριμματοφόρο επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Στη συνέχεια, η γυναίκα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 48χρονο, ο οποίος και συνελήφθη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να αποδέχθηκε την ερωτική συνεύρεση και να αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία, λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του θύματος.

Σημειώνεται ότι έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας, καθώς επίσης και ο έλεγχος της καμπίνας του απορριμματοφόρου από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΕ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT