Voucher βιβλίων: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

Voucher βιβλίων: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

Αφορούν σε 150.000 επιταγές, με τις οποίες οι δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 10% όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων. Ενστάσεις έως 26 Αυγούστου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και αποκλειομένων καθώς και το μητρώο παρόχων του φετινού προγράμματος της ΔΥΠΑ για τα voucher αγοράς βιβλίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους προσωρινούς πίνακες και το μητρώο παρόχων στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 150.000 επιταγές, αξίας 25 ευρώ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ. Σημειώνεται πως το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου.

Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 10% όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων.

Ενστάσεις έως 26 Αυγούστου

Οι δικαιούχοι, που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση από το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 10:00 μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 18:00. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά εδώ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δικαιούχοι που καταθέτουν ένσταση οφείλουν να αναφέρουν σαφώς τον λόγο (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση προϋποθέσεων συμμετοχής κ.λπ.) και να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση σχετικά δικαιολογητικά-αποδεικτικά.

Ο τρόπος που αποδεικνύεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής και των κριτηρίων μοριοδότησης περιγράφεται αναλυτικά στη Δημόσια Πρόσκληση (Παράρτημα 2ου Μέρους), το οποίο πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για τη σωστή κατά περίπτωση επισύναψη των δικαιολογητικών. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT