Κολωνός: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης

Κολωνός: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι βίαζε το κορίτσι, ισχυριζόμενος ότι «είχε σχέση» με την παθούσα, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προφυλάκιση του 44χρονου κατηγορούμενου για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος, που αρνείται ότι βίαζε το κορίτσι, φέρεται να υποστήριξε στους δικαστικούς λειτουργούς ότι «διατηρούσε σχέση» με την παθούσα τους τελευταίους 2,5 μήνες, που, ισχυρίστηκε, ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του. 

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ακόμη πως η ανήλικη τον προσέγγισε για τον γιο του με τον οποίο είχε σχετιστεί. Φέρεται επίσης να χαρακτήρισε ως λάθος του ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα της ανήλικης.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 44χρονος ζήτησε από την ανακρίτρια να διατάξει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να βρεθούν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το θύμα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας έκριναν τη βαρύτητα των πράξεων που αποδίδονται στον 44χρονο και αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Πριν από τον κατηγορούμενο, στις δικαστικές λειτουργούς είχαν καταθέσει ο γιος του, η φίλη του γιου του 44χρονου, αλλά και η εν διαστάση σύζυγός του. Τα πρόσωπα αυτά είχαν προταθεί από τον ίδιο ως μάρτυρες υπεράσπισής του. 

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στον βιασμό του θύματος από τον περασμένο Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Η 16χρονη εκμυστηρεύτηκε στην οικογένειά της όσα βίωνε και ακολούθως έγινε η καταγγελία εις βάρος του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβαιναν σε ένα οικόπεδο στον Κολωνό, μέσα στο αυτοκίνητο του συλληφθέντος, ο οποίος φέρεται να απειλούσε την ανήλικη ότι «θα σκοτώσει την οικογένειά της» και «θα βάλει φωτιά στο σπίτι της».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT