Αγ. Δημήτριος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι με βαρύ οπλισμό

Αγ. Δημήτριος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι με βαρύ οπλισμό

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άτομα τουρκικής καταγωγής (43 και 45 ετών) συνελήφθησαν από αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης στον Αγιο Δημήτριο καθώς εντοπίστηκαν με βαρύ οπλισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου, που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν στην παραλιακή οδό, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, να κινείται όχημα, το οποίο αποφάσισαν να σταματήσουν για έλεγχο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 43χρονου δύο πιστόλια, με γεμιστήρες που έφεραν 13 και 17 φυσίγγια αντίστοιχα, καθώς και γεμιστήρα με 14 φυσίγγια. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε σε σημείο άμεσα προσβάσιμο από τον 45χρονο αναδιπλούμενος σουγιάς, συνολικού μήκους 21,5 εκατοστών, καθώς και χρηματικό ποσό των 3.435 ευρώ.
 
Ακολούθως οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν, ενώ από τις επακόλουθες έρευνες σε σπίτια, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια με τρείς γεμιστήρες, καθώς και 37 φυσίγγια.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος των δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Σημειώνεται ότι, ο 43χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά. Οι έρευνες συνεχίζονται.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT