Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή υπότροπος για ενδοοικογενειακή βία – «Απειλούσε να με σκοτώσει»

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή υπότροπος για ενδοοικογενειακή βία – «Απειλούσε να με σκοτώσει»

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή του ούτε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεσή της ενόψει της έφεσης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγείται ένας 35χρονος που καταδικάστηκε από δικαστήριο σε φυλάκιση 18 μηνών για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, στη Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή του ούτε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεσή της ενόψει της έφεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, ο 35χρονος είχε προσφάτως καταδικαστεί από άλλο δικαστήριο για παρόμοιο περιστατικό και είχε εκτίσει στις φυλακές έναν μήνα από τους συνολικά 24 που του είχαν επιβληθεί.

Με βάση τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να μπήκε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, παραβιάζοντας σχετικό περιοριστικό μέτρο.

Οταν την αντίκρισε άρχισε να της απευθύνει απειλές για τη ζωή της. «Του είπα να φύγει και τότε άρχισε να με απειλεί ότι θα σκοτώσει και θα με κάψει», κατέθεσε η παθούσα στο δικαστήριο.

Ο ίδιος στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη και μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT