Λούνα παρκ: Στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής η δήμαρχος Κασσάνδρας

Λούνα παρκ: Στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής η δήμαρχος Κασσάνδρας

Εξηγήσεις θα δώσει και η αρμόδια αντιδήμαρχος που ήταν υπεύθυνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής καλείται να δώσει το πρωί της Τρίτης η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Για τις ευθύνες των δημοτικών αρχών και υπηρεσιών αναφορικά με τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ, θα παρουσιαστεί και η αρμόδια αντιδήμαρχος, η οποία ήταν υπεύθυνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Το πρωί της Δευτέρας, συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, Γιώργος Καμπαΐλης, ο οποίος της έθεσε τα ζητήματα της έρευνας γι’ αυτή την υπόθεση.

Ηδη από την Παρασκευή έχει δοθεί εισαγγελική εντολή για τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ και στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία και η ώρα του τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιχνίδι από εταιρεία, που είναι αρμόδια για πιστοποιήσεις, έπειτα από το αίτημα του πατέρα του παιδιού.

«Δεν θα σταματήσω μέχρι να βγουν στο φως όλοι όσοι εμπλέκονται», είπε.

Πηγή: ΕΡΤ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT