Μύκονος: Ιταλός άρπαξε ρολόι χιλιάδων ευρώ από τουρίστα – Πώς δρούσε η συμμορία ληστών

Μύκονος: Ιταλός άρπαξε ρολόι χιλιάδων ευρώ από τουρίστα – Πώς δρούσε η συμμορία ληστών

Το εν λόγω ρολόι ανακτήθηκε από το θύμα, όταν ο ένας εκ των φίλων του, με τη χρήση σωματικής βίας, κατάφερε να το αποσπάσει από την κατοχή του δράστη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο Ιταλό πέρασαν οι αστυνομικοί της Μυκόνου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο με χρήση σωματικής βίας επιτέθηκαν σε έναν 39χρονο υπήκοο Ουγγαρίας, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι.

Στη συνέχεια, του αφαίρεσαν το ρολόι που φορούσε στο χέρι του αξίας από 50.000- 75.000 ευρώ.

Το εν λόγω ρολόι ανακτήθηκε από το θύμα, όταν ο ένας εκ των φίλων του, με τη χρήση σωματικής βίας, κατάφερε να το αποσπάσει από την κατοχή του δράστη.

Επειτα ανέβηκαν σε μια μηχανή που είχαν νοικιάσει και τράπηκαν σε φυγή.

Από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υ.Α. Μυκόνου, προέκυψε πως ο 28χρονος μαζί με τους συνεργούς του έφτασαν στο νησί της Μυκόνου και συγκρότησαν εγκληματική ομάδα – συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε βάρος τουριστών.

Οι συγκεκριμένοι, για να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό τους, νοίκιαζαν μηχανάκια από επιχείρηση στο νησί της Μυκόνου, με στοιχεία ταυτότητας άλλου προσώπου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT