Ηγουμενίτσα: Τούρκος χειροδίκησε εναντίον αξιωματικού του Λιμενικού

Ηγουμενίτσα: Τούρκος χειροδίκησε εναντίον αξιωματικού του Λιμενικού

Ο 56χρονος αρνήθηκε επανειλημμένα να ακολουθήσει τις υποδείξεις στελέχους της Λιμενικής Αρχής, ενώ το αυτοκίνητό του παρεμπόδιζε την ομαλή κυκλοφορία άλλων οχημάτων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 56χρονου ο οποίος άσκησε βία εναντίον στελέχους του Λιμενικού, προχώρησαν οι Αρχές στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο συλληφθείς, υπήκοος Τουρκίας, αρνήθηκε επανειλημμένως να ακολουθήσει τις υποδείξεις στελέχους της Λιμενικής Αρχής, ενώ το αυτοκίνητό του παρεμπόδιζε την ομαλή κυκλοφορία άλλων οχημάτων.

Μάλιστα, ο 56χρονος χειροδίκησε και άσκησε βία εναντίον στελέχους του Λιμενικού, ενώ στη συνέχεια αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας προέβησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου αλλοδαπού (υπηκόου Τουρκίας), για παράβαση του άρθρου 167 του Π.Κ. ¨Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων¨ και του άρθρου 169 του Π.Κ. ¨Απείθεια¨. Συγκεκριμένα, ο 56χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, αρνήθηκε επανειλημμένως να ακολουθήσει τις υποδείξεις στελέχους της Λιμενικής Αρχής, καθώς το όχημα του παρεμπόδιζε την ομαλή κυκλοφορία άλλων οχημάτων. Επίσης, ο 56χρονος χειροδίκησε και άσκησε βία εναντίον στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT