Ο.ΣΥ.: Ανακοίνωση για τον τραυματισμό 14χρονης από τρόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο.ΣΥ.: Ανακοίνωση για τον τραυματισμό 14χρονης από τρόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Εχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για άμεση διερεύνηση του συμβάντος», αναφέρει η εταιρεία, εκφράζοντας συμπαράσταση στους οικείους της ανήλικης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για το ατύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ένα τρόλεϊ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα, η οποία έπεσε και τραυματίσε ελαφρά μια 14χρονη, εξέδωσε η Ο.ΣΥ. ΑΕ.

Οπως αναφέρει η εταιρεία, το ατύχημα προκλήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, από εκτροχιασμό κεραιών τρόλεϊ και πτώση μεταλλικού ιστού στην οδό Σμύρνης και Φωκών.

Ο.ΣΥ.: Ανακοίνωση για τον τραυματισμό 14χρονης από τρόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια-1
Φωτ. INTIME News

Εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στους οικείους της 14χρονης, η Ο.ΣΥ. επισημαίνει πως «στελέχη της εταιρείας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί τους καθώς και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε η ανήλικη».

«Με εντολή της Διοίκησης έχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ο.ΣΥ.

«Η Ο.ΣΥ. ΑΕ, αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- από εκτροχιασμό κεραιών τρόλεϊ και πτώση μεταλλικού ιστού στην οδό Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά μια 14χρονη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους της.

Στελέχη της εταιρίας μας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί τους καθώς και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε η ανήλικη. Με εντολή της Διοίκησης έχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT