Στο ψηλότερο σκαλί του Παραολυμπιακού βάθρου η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Στο ψηλότερο σκαλί του Παραολυμπιακού βάθρου η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου τερμάτισε 1η στα 50 μ. ύπτιο (S4) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πετυχαίνοντας ακόμα μία σπουδαία νίκη, τρία χρόνια μετά το χάλκινο του Τόκιο

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου τερμάτισε 1η στα 50 μ. ύπτιο (S4) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, με χρόνο 50.12, πετυχαίνοντας ακόμα μία σπουδαία νίκη, τρία χρόνια μετά το χάλκινο του Τόκιο. 

Τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο και 28 εκατοστά του δευτερολέπτου βρέθηκε πίσω της η Τζίνα Μπέτχερ από τη Γερμανία που πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ τρίτη ήταν η Λιντία Βιέιρα ντα Κρους από τη Βραζιλία με χρόνο 52.00, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά το χρυσό μετάλλιο της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» έφτασε συνολικά τα 13 μετάλλια – τρία χρυσά, τρία αργυρά και επτά χάλκινα.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της 38χρονης Σταματοπούλου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η οποία πανηγύρισε το χρυσό την ημέρα των γενεθλίων της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT