Κακοκαιρία Atena: 112 στον Βόλο και τη Μαγνησία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Κακοκαιρία Atena: 112 στον Βόλο και τη Μαγνησία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Το προειδοποιητικό μήνυμα ενημερώνει τους κατοίκους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα 112 έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι του Βόλου και πολλών περιοχών της Μαγνησίας, εν όψει της κακοκαιρίας «Atena», που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα πλήξει και την ανατολική Θεσσαλία. Μηνύματα από το 112 έχουν λάβει και οι κάτοικοι της δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Η περιοχή του Βόλου και τη Μαγνησίας είχε πληγεί πολύ σοβαρά πριν από έναν χρόνο από την κακοκαιρία «Daniel», μακροχρόνια συνέπεια του οποίου ήταν και το πρόβλημα με τα εκατομμύρια ψάρια που εκβράστηκαν στον Παγασητικό μέσω του χειμάρρου Ξηριά από τη λίμνη Κάρλα πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Το προειδοποιητικό μήνυμα 112 του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στον Βόλο και τη Μαγνησία ήχησε στις 8 ακριβώς το βράδυ της Δευτέρας και ενημερώνει τους κατοίκους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου.

Καλεί τον πληθυσμό να περιορίσει τις μετακινήσεις του και να ακολουθεί τις οδηγίες των Αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT