Περισσός: Ανδρας απείλησε παρέα κοριτσιών στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Περισσός: Ανδρας απείλησε παρέα κοριτσιών στον σταθμό του ΗΣΑΠ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας οδηγήθηκε ένας 31χρονος, ο οποίος απείλησε με πριόνι μία παρέα κοριτσιών στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου, στην αποβάθρα του σταθμού με κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ο άνδρας φέρεται να πλησίασε μία νεαρή γυναίκα, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις. Στη συνέχεια, έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και τη φωτογράφισε.

Τις πράξεις του αντιλήφθηκε μία παρέα κοριτσιών που βρίσκονταν στην απέναντι αποβάθρα και τα οποία πλησίασαν τη νεαρή κοπέλα για να τη βοηθήσουν. Στη θέα τους, ο άνδρας απομακρύνθηκε από τον σταθμό, ωστόσο, επέστρεψε λίγο αργότερα.

Ακολούθως, αφού του ζητήθηκε να σβήσει τη φωτογραφία, εκείνος αντέδρασε βγάζοντας από την τσάντα του ένα πριόνι και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους, προτού απομακρυνθεί εκ νέου.

Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τον κατηγορούμενο ο οποίος είχε στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT