Καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο

Καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 2 κιλά και 950 γραμμάρια κοκαΐνης, 15 κιλά και 819 γραμμάρια κάνναβης, δύο καλάσνικοφ, πιστόλι με γεμιστήρα και το ποσό των 12.450 ευρώ. Δύο συλλήψεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και δύο καλάσνικοφ, οδήγησε έλεγχος που διενήργησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε ύποπτο όχημα, στον Κορυδαλλό.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής ένας 40χρονος και μία 36χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία εντόπισαν όχημα με τους δύο επιβαίνοντες, κρίνοντας ύποπτη την κίνησή του. Σε έλεγχο που διενήργησαν, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μία σακούλα με ένα κιλό και 16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων στον Πειραιά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 950 γραμμάρια κοκαΐνης, 15 κιλά και 819 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, πιστόλι με γεμιστήρα και 13 φυσίγγια, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου με συνολικά 120 φυσίγγια, το ποσό των 12.450 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, συσκευή σφραγίσματος και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Σημειώνεται πως οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δείτε εικόνες

Καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο-1
Καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο-2
Καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο-3

Φωτογραφίες: ΕΛ.ΑΣ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT