ΕΛ.ΑΣ.: Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και όπλο

ΕΛ.ΑΣ.: Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και όπλο

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε τρία διαφορετικά περιστατικά, σε Καλλιθέα, Αγιο Παντελεήμονα και Γέρακα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε οκτώ συλλήψεις ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε Καλλιθέα, Αγιο Παντελεήμονα και Γέρακα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης ένας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος και κλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι με σιγαστήρα και γεμιστήρα και 243 γραμμάρια κάνναβης. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΕΛ.ΑΣ.: Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και όπλο-1
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου στην περιοχή της Καλλιθέας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Επειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, στην κατοχή του βρέθηκαν 38 γραμμάρια κάνναβης, διαχωρισμένα σε εννέα νάιλον συσκευασίες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΕΛ.ΑΣ.: Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και όπλο-2
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, στην περιοχή του Γέρακα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Τρίτης, έξι άτομα, ηλικίας 19, 18 και 17 ετών, που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Επειτα από αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή τους βρέθηκαν 67 γραμμάρια κάνναβης. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΕΛ.ΑΣ.: Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και όπλο-3
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT