Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι γονείς που παρασύρθηκαν από Ι.Χ. – Εγκυος η 34χρονη

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι γονείς που παρασύρθηκαν από Ι.Χ. – Εγκυος η 34χρονη

Το 2χρονο παιδί του ζευγαριού είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί την Πέμπτη ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται στο «Παπαγεωργίου» η γυναίκα και ο άνδρας που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο μαζί με το δύο ετών παιδί τους το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλούνται τοπικά μέσα, το ζευγάρι είναι μία 34χρονη και ένας 37χρονος. Ο άνδρας διεκομίσθη διασωληνωμένος από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ η γυναίκα διασωληνώθηκε με την άφιξή της στο «Παπαγεωργίου». Και οι δύο υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί.

Οπως αναφέρει το voria.gr, η κατάσταση και των δύο γονέων κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, ο 37χρονος φέρεται να βρίσκεται σε πιο κρίσιμη κατάσταση. Και οι δύο αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις καθώς φέρουν τραύματα, κατάγματα και θλάσεις. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι έγκυος στον 5ο μήνα. Το 2χρονο παιδί είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, όπως προκύπτει από τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη. Την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT