Θάνατος 46χρονου στη Νέα Σμύρνη: Στο «μικροσκόπιο» μαχαίρια και DNA της αδερφής του

Θάνατος 46χρονου στη Νέα Σμύρνη: Στο «μικροσκόπιο» μαχαίρια και DNA της αδερφής του

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών οδηγήθηκε η αδερφή του θύματος, από τα νύχια της οποίας θα ληφθεί δείγμα για τυχόν γενετικό υλικό

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, βρίσκεται η αδερφή του.

Ο θάνατος του άνδρα, ο οποίος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, καθώς και εκδορές στον λαιμό, αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την πρώτη εξέταση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής.

Νωρίτερα, η αδερφή του θύματος, η οποία αντιμετωπίζει νοητική στέρηση, προσήχθη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί ως βασική ύποπτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση μπορεί να προκύψουν από τα κατασχεθέντα από το σπίτι μαχαίρια, τα οποία βρέθηκαν πλυμένα μαζί με πιάτα.

Παράλληλα, θα ληφθεί δείγμα από τα νύχια της αδερφής του θύματος για τυχόν γενετικό υλικό, καθώς η επικοινωνία μαζί της κατέστη δύσκολη.

Θάνατος 46χρονου στη Νέα Σμύρνη: Στο «μικροσκόπιο» μαχαίρια και DNA της αδερφής του-1
Φωτ. INTIME News

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος έλαβε την Πέμπτη εξιτήριο από νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν και επέστρεψε στο σπίτι. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, μεταξύ των δύο αδερφών φέρεται να σημειώθηκε καβγάς.

«Ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά»

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η αδερφή του θύματος ήταν εκείνη που ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και αυτοί με τη σειρά τους το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

«Ολοι την ξέραμε, όλοι της μιλούσαμε, τη χαιρετούσαμε. Ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά της», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT