Ροδόπη: Προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή – Εγκλωβίστηκε λεωφορείο

Ροδόπη: Προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή – Εγκλωβίστηκε λεωφορείο

Κλήσεις για άντληση υδάτων από αυλές δέχθηκε η Πυροσβεστική, η οποία χρειάστηκε να μεταφέρει σε ασφαλές σημείο δύο άτομα, από πλημμυρισμένα υπόγεια

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή που σημειώθηκε την Παρασκευή σε περιοχές του δήμου Ιάσμου, στη Ροδόπη. Δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική χρειάστηκε να μεταφέρει σε ασφαλές σημείο δύο άτομα, από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έπεσαν πάνω από 90 χιλιοστά βροχής.

Το επαρχιακό οδικό δίκτυο πλημμύρισε με νερά και φερτά υλικά, στο ύψος του Πολύανθου, του Ιάσμου και του Κοπτερού. Λεωφορείο εγκλωβίστηκε στον Πολύανθο και κατάφερε να φύγει όταν άνοιξε ο δρόμος.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από αυλές. Στο σημείο επιχείρησαν μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου Ιάσμου, ενώ από τις 5 το απόγευμα κλειστά παραμένουν τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT