Χανιά: Νέες συλλήψεις για την επίθεση στον 18χρονο

Χανιά: Νέες συλλήψεις για την επίθεση στον 18χρονο

Οκτώ άτομα, εκ των οποίων έξι ανήλικοι, έχουν συλληφθεί για την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι. Συνελήφθησαν επίσης έξι άτομα για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ άτομα, εκ των οποίων έξι ανήλικοι, έχουν συλληφθεί για την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων, σε βάρος ενός 18χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες κατηγορούνται για πρόκληση σωματικής βλάβης και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Οπως προέκυψε, τα οκτώ άτομα ενεπλάκησαν σε επεισόδιο διαπληκτισμού και προκάλεσαν τον τραυματισμό του νεαρού με τη χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού. Συνελήφθησαν επίσης έξι άτομα για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων κατηγορουμένων.

Το περιστατικό συνέβη αργά χθες το απόγευμα, με τον 18χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ να τραυματίζεται στο πρόσωπο από εξωσχολικούς. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν, σήμερα (17.09.2024) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, οκτώ άτομα, εκ των οποίων έξι ανήλικοι, κατηγορούμενα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και για παραβάσεις νομοθεσίας περί Οπλων.

Μετά από άμεσες αναζητήσεις, συνελήφθησαν οι γονείς των έξι ανηλίκων κατηγορουμένων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, απογευματινές ώρες χθες (16.09.2024) τα ανωτέρω οκτώ άτομα ενεπλάκησαν σε επεισόδιο διαπληκτισμού και προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός ημεδαπού ατόμου με την χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα σε αύλειο χώρο σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT