Κατασβέστηκε η φωτιά στη Motor Oil – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Κατασβέστηκε η φωτιά στη Motor Oil – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Tα διυλιστήρια συνεχίζουν την λειτουργία τους με μειωμένη δυναμικότητα - Kανένας κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή, αναφέρει η εταιρεία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατασβέστηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε νότιο τμήμα των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα διυλιστήρια συνεχίζουν την λειτουργία τους με μειωμένη δυναμικότητα.

Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς τρεις εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων τραυματίστηκαν ελαφρά. Και, όπως επισημαίνεται, είναι και οι τρεις καλά στην υγεία τους.

Προκλήθηκαν, επίσης, υλικοτεχνικές βλάβες, για τις οποίες η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών, συνεπεία της όποιας διακοπής εργασιών.

Η Motor Oil τονίζει, μάλιστα, ότι από το συμβάν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή.

«Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν στην γρήγορη κατάσβεση και τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας στα διυλιστήρια για την συμβολή τους», καταλήγει η εταιρεία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT