Βόλος: Νεκρός στη θάλασσα ο 40χρονος που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Βόλος: Νεκρός στη θάλασσα ο 40χρονος που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε στην περιοχή Πευκάκια, κοντά στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός εντοπίσθηκε ο 40χρονος που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του πριν από λίγες ημέρες και τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία.

Η σορός του 40χρονου άνδρα εντοπίσθηκε στη θάλασσα, στην περιοχή Πευκάκια, κοντά στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου.

Παράλληλα στην περιοχή Πευκάκια εντοπίστηκε και το ηλεκτρικό ποδήλατο με το οποίο μετακινούνταν τελευταία ο 40χρονος.

Ανδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου βρέθηκαν αμέσως στην περιοχή και περισυνέλεξαν τη σορό την οποία διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Του τρύπησε το κρανίο με ψαροντούφεκο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για την επίθεση του 40χρονου κατά του 69χρονου πατέρα του στάθηκαν οικογενειακές διαφορές, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο καβγάς μεταξύ τους ξέσπασε ενώ βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους και ο 40χρονος, για ασήμαντη αιτία, επιτέθηκε κατά του πατέρα του αρχικά με μαχαίρι, χωρίς να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια, όμως, πήρε ένα ψαροντούφεκο και του έριξε, τραυματίζοντάς τον στη θωρακική χώρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα και πάλι με την ΕΛ.ΑΣ., του επιτέθηκε ξανά με άλλο ψαροντούφεκο, αυτή τη φορά χτυπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η μεταλλική βέργα να διαπεράσει το κρανίο του 69χρονου από την αριστερή πλευρά στην κροταφική χώρα και να εξέλθει από τη δεξιά.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος

Στη συνέχεια, ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Μετά το χειρουργείο ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT