Φαράγγι Σαμαριάς: Εξήλθαν και οι τελευταίοι τουρίστες μετά την κατολίσθηση – Αυτοψία στην περιοχή

Φαράγγι Σαμαριάς: Εξήλθαν και οι τελευταίοι τουρίστες μετά την κατολίσθηση – Αυτοψία στην περιοχή

Οι εν λόγω επισκέπτες φιλοξενήθηκαν χθες στο χωριό της Σαμαριάς μετά την πτώση βράχου, η οποία προκάλεσε τον θάνατο μίας 35χρονης γυναίκας

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξήλθαν από το Φαράγγι της Σαμαριάς και οι δέκα τελευταίοι επισκέπτες που φιλοξενήθηκαν χθες Τετάρτη για προληπτικούς λόγους στο χωριό, μετά την πτώση βράχου, η οποία προκάλεσε τον θάνατο μίας 35χρονης τουρίστριας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Παράλληλα, ομάδα γεωλόγων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επικεφαλής τον καθηγητή, κ. Ευθύμιο Λέκκα, πραγματοποιούν αυτοψία στην περιοχή.

Αύριο, Παρασκευή, σύμφωνα με τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., θα πραγματοποιηθεί αυτοψία και από εμπειρογνώμονες της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ). Με την ολοκλήρωση των αυτοψιών θα ξεκινήσει η συντήρηση του μονοπατιού.

Νεότερη ενημέρωση για τη λειτουργία του Φαραγγιού της Σαμαριάς θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, καταλήγει η ανακοίνωση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT