Χανιά: Ενοχοι δύο κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση στο ΕΠΑΛ

Χανιά: Ενοχοι δύο κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση στο ΕΠΑΛ

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους στο Εφετείο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί η δίκη για τους ανήλικους συλληφθέντες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοχοι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κρίθηκαν την Παρασκευή δύο εκ των συλληφθέντων για την επίθεση σε βάρος μαθητή του εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο άτομα, με καταγωγή από την Αίγυπτο, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων. Επιβλήθηκε φυλάκιση 2 ετών και 7 μηνών στον 18χρονο που είχε το μαχαίρι, στη διάρκεια της επίθεσης, ο οποίος, με βάση τη δικαστική απόφαση, θα πρέπει να εκτίσει τρεις μήνες από την ποινή του, ωστόσο δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση που άσκησε.

Στον δεύτερο κατηγορούμενο, ηλικίας 20 ετών, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή. Σε βάρος των δύο ατόμων απαγορεύτηκε επίσης να προσεγγίζουν το θύμα, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους στο Εφετείο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί η δίκη για τους ανήλικους συλληφθέντες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT