Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 39χρονος για κλοπές από σπίτια

Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 39χρονος για κλοπές από σπίτια

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Αργυρούπολη, Καλλιθέα και Κυψέλη. Σε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου εντοπίστηκε πλήθος κλοπιμαίων

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 39χρονου για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Αγιο Παντελεήμονα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου, όταν ο 39χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και κλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς.

Κατά τον έλεγχο, στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και 14 πασπαρτού κλειδιά οικίας, κάτι που θεωρήθηκε ύποπτο και ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εκεί διαπιστώθηκε πως τα εν λόγω αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα, από οικία στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 39χρονου, εντοπίστηκε πλήθος κλοπιμαίων ενώ, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν έξι φορητοί υπολογιστές, πέντε διαβατήρια, τρία tablet, τρία κινητά, έξι ρολόγια, 46 κλειδιά και εργαλεία κατασκευής κλειδιών. Βρέθηκαν επίσης δύο φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρική κιθάρα, 13 κολόνιες, 17 ζευγάρια γυαλιά και παιχνιδομηχανή με έξι χειριστήρια.

Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 39χρονος για κλοπές από σπίτια-1
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε Καλλιθέα και Κυψέλη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών και των υπολοίπων κλοπιμαίων συνεχίζεται.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT