Ασπρόπυργος: Επίθεση κατά αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά – Δύο συλλήψεις

Ασπρόπυργος: Επίθεση κατά αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά – Δύο συλλήψεις

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:45, όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν σε σπίτι στον οικισμό της Νέας Ζωής, για περιστατικό διατάραξης κοινής ησυχίας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα δέχθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Ζωή, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:45, όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν σε σπίτι στον οικισμό της Νέας Ζωής, για περιστατικό διατάραξης κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά την άφιξη τους στο σπίτι, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Ρομά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εξ αυτών, ενώ προκλήθηκαν και φθορές σε ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

Στη συνέχεια, η ομάδα αστυνομικών που δέχθηκε την επίθεση, ενισχύθηκε με τρεις Ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και προσέγγισαν εκ νέου την οικία προχωρώντας στη σύλληψη ένας 31χρονου και μιας 38χρονης που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT