Συλλήψεις και προσαγωγές στα γήπεδα Λάρισας και Βόλου

Συλλήψεις και προσαγωγές στα γήπεδα Λάρισας και Βόλου

Στη σύλληψη και την προσαγωγή ατόμων για επεισόδια και ναρκωτικά προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές το Σάββατο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη και την προσαγωγή ατόμων για επεισόδια και ναρκωτικά προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές το Σάββατο, σε γήπεδα της Λάρισας και του Βόλου.

Στη Λάρισα, επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φίλαθλοι εξήλθαν από κερκίδα και άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους απωθήσουν με χρήση ενδεδειγμένων μέσων, ενώ προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές, εκ των οποίων μία μετατράπηκε σε σύλληψη. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απόπειρα σωματικής βλάβης και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Στον Βόλο, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, στο πλαίσιο ελέγχων έξω από γήπεδο, ενόψει ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης και συγκεκριμένα, οι τρεις εξ αυτών κατείχαν 9,15, 0,82 και 0,74 γραμμάρια κάνναβης αντίστοιχα, ενώ ο τέταρτος συλληφθείς είχε ένα τσιγάρο κάνναβης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT