Καρδίτσα: Εφυγε από τη ζωή ο βαρκάρης που έσωσε 15 ανθρώπους κατά την κακοκαιρία «Daniel»

Καρδίτσα: Εφυγε από τη ζωή ο βαρκάρης που έσωσε 15 ανθρώπους κατά την κακοκαιρία «Daniel»

Ο ίδιος δήλωνε ότι έζησε τέσσερις αντίστοιχες πλημμύρες στην περιοχή, με τον «Daniel» να είναι η χειρότερη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, ο Κώστας Τασιόπουλος, ο οποίος κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας «Daniel» στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας διέσωσε με τη βάρκα του τουλάχιστον 15 άτομα μεταφέροντάς τα σε πιο ασφαλή σημεία μέχρι να αναλάβουν δράση οι διασώστες.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το KarditsaLive, δήλωνε ότι έζησε τέσσερις αντίστοιχες πλημμύρες στην περιοχή, με τον «Daniel» να είναι η χειρότερη.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της κοινότητας, Πέτρος Κοντογιάννης, ανέφερε:

«Φτωχότερη η κοινωνία μας σήμερα, έφυγε μια εμβληματική μορφή της σύγχρονης ιστορίας του χωριού μας. Ο άνθρωπος που κατάφερε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό σε ηλικία 81 ετών, με ατομικό αγώνα, ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση, σθένος και με την αυτοθυσία του κατάφερε να σώσει αρκετές ανθρώπινες ζωές.

Ο Κώστας Τασιόπουλος διέπονταν από ταπεινότητα, εντιμότητα, καλοσύνη και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Στις πιο δύσκολες στιγμές σκόρπισε σε όλους μας απλόχερα το κουράγιο, τη δύναμη και την ελπίδα για να ξανασταθούμε στα πόδια μας.

Για εμένα και τους συγχωριανούς μου είναι και θα είναι το ηρωικό μας πρότυπο. Καλό σου ταξίδι στον παράδεισο, Ηρωα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT