Λευκάδα: Συνελήφθη 74χρονος για κακοποίηση ζώων – Πρόστιμο 60.000 ευρώ

Λευκάδα: Συνελήφθη 74χρονος για κακοποίηση ζώων – Πρόστιμο 60.000 ευρώ

Σύμφωνα με καταγγελία, ο κατηγορούμενος έσερνε με αυτοκίνητο δύο σκυλιά, ιδιοκτησίας του, τα οποία ήταν δεμένα στο πίσω μέρος του οχήματος

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 74χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λευκάδα, έπειτα από καταγγελία σε βάρος του, για υπόθεση κακοποίησης ζώων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας έσερνε με αυτοκίνητο δύο σκυλιά, ιδιοκτησίας του, τα οποία ήταν δεμένα στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων, καθώς και διοικητικό πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες, χθες (22.09.2024), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων, 74χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Πιο αναλυτικά, ο 74χρονος συνελήφθη, μετά από σχετική καταγγελία, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, σε περιοχή της Λευκάδας, έσερνε δύο σκυλιά, ιδιοκτησίας του, έχοντάς τα δεμένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 60.000 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT