Αχαΐα: Συνελήφθη Γυμνασιάρχης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Αχαΐα: Συνελήφθη Γυμνασιάρχης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Σε βάρος του 65χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη διευθυντής Γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυσης εναντίον του από γονείς ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος του 65χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της ανήλικης, ο 65χρονος γυμνασιάρχης κατά τη διάρκεια του μαθήματος, στις 13 και στις 16 Σεπτεμβρίου προέβη σε χειρονομίες και εκφράσεις σε βάρος της 14χρονης.

Η μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή και καταθέτοντας μήνυση.

Ο 65χρονος καθηγητής αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπαιδευτικός αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT