Πώς έγινε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Μεταξουργείο

Πώς έγινε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Μεταξουργείο

Ολα έγιναν περίπου στις 6 το απόγευμα όταν οι δράστες, που επέβαιναν σε ένα τζιπ, προσέγγισαν την οδό Κρήτης και πυροβόλησαν εναντίον δύο ανδρών

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα έγιναν περίπου στις 6 το απόγευμα όταν οι δράστες, που επέβαιναν σε ένα τζιπ, σκούρου χρώματος, προσέγγισαν την οδό Κρήτης, στο Μεταξουργείο.

Εκεί πυροβόλησαν εναντίον ενός 36χρονου Αλβανού και ενός 34χρονου Αλβανού, οι οποίοι βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο της συγκεκριμένης οδού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 

Στη συνέχεια, το όχημα με τους δράστες διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα, κινούμενα πεζή επί της οδού Κρήτης και ενώ ήταν τραυματισμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε φιλικό τους πρόσωπο και μετέβησαν στο Γ.Ν.Α. Λαϊκό.

Ο 34χρονος, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε, ενώ ο 36χρονος παραμένει νοσηλευόμενος, έχοντας ωστόσο διαφύγει τον κίνδυνο.

Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κάλυκες, τρεις βολίδες και ένα θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των ανδρών που δέχτηκαν την επίθεση, ο 36χρονος, το 2006 είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT