Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον παλαιοχριστιανό – Αρπαξε το νεογέννητο μωρό του από το νοσοκομείο

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον παλαιοχριστιανό – Αρπαξε το νεογέννητο μωρό του από το νοσοκομείο

Το νεογνό βρισκόταν στο νοσοκομείο διότι είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς. Κοινωνικός λειτουργός έκρινε ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ο παλαιοχριστιανός που είχε βρεθεί στο «επίκεντρο» της δημοσιότητας πριν από μερικούς μήνες, έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας στην Κορινθία. Τότε διαπιστώθηκε ότι ζούσε σε λαγούμια μαζί με την οικογένειά του, ενώ είχε βρεθεί και ολόκληρο οπλοστάσιο κρυμμένο κάτω από το έδαφος. 

Ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε περίπου στις 2 το μεσημέρι με τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και άρπαξε το νεογέννητο παιδί τους. Στη συνέχεια διέφυγαν με ταξί. 

Οι αρχές τους είχαν αφαιρέσει την επιμέλεια του παιδιού και το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT