Σάμος: Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμούς από πρόθεση

Σάμος: Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμούς από πρόθεση

Κατηγορείται για πρόκληση δύο πυρκαγιών από πρόθεση, στις 22 Αυγούστου και στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο συλληφθείς έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, για δύο πυρκαγιές σε χορτολιβαδική έκταση, προχώρησαν την Τρίτη οι αρμόδιες Αρχές στη Σάμο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, ο άνδρας συνελήφθη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή Σάμου.

Κατηγορείται για δύο εμπρησμούς, στις 22 Αυγούστου και στις 20 Σεπτεμβρίου, στη θέση «Πόρος – Λιβάδια», του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή Σάμου και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Συνελήφθη, σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2024, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Σάμου, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σάμου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε χορτολιβαδική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση (στις 22 Αυγούστου και στις 20 Σεπτεμβρίου), στη θέση Πόρος – Λιβάδια, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στη νήσο Σάμο. Ο ανωτέρω οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Σάμου προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και έλαβε προθεσμία για τις 26 Σεπτεμβρίου 2024».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT