Γλυφάδα: «Επιδείκνυαν με χαρά το βίντεο του ξυλοδαρμού», λέει ο πατέρας της 14χρονης

Γλυφάδα: «Επιδείκνυαν με χαρά το βίντεο του ξυλοδαρμού», λέει ο πατέρας της 14χρονης

Την επόμενη ημέρα οι δράστες επέστρεψαν στο σχολείο με «ψυχολογία νικητή», τονίζει ο πατέρας της μαθήτριας. Η αντίδραση των συμμαθητών της

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 14χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το περασμένο Σάββατο, στη Γλυφάδα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πατέρας της ανήλικης αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση στην κόρη του. «Δεν ήταν τόσο τα λόγια, κυρίως ήταν τα μάτια της. Ηταν όλη αυτή η λύπη και όλο αυτό το συναίσθημα που δεν υπάρχουν λόγια να σας το περιγράψω. Ολο αυτό το βίωμα δεν μπορώ να σας το περιγράψω», σημείωσε. Τόνισε πως παρά τις συλλήψεις, την επόμενη ημέρα οι δράστες επέστρεψαν στο σχολείο με «ψυχολογία νικητή» και επιδείκνυαν στους συμμαθητές τους το βίντεο του ξυλοδαρμού.

«Τα παιδιά, παρόλο που συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους, πήγαν στην Αστυνομία, πήγαν στον εισαγγελέα, την επόμενη ακριβώς κιόλας ημέρα, επέστρεψαν στο σχολείο και με “ψυχολογία νικητή”. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να επιδεικνύουν στους συμμαθητές τους το βίντεο του ξυλοδαρμού μέσα σε μεγάλη χαρά. Μάλιστα, όταν συμμαθητές τους είπανε “καλά βρε τι κάνατε σε αυτή τη μαθήτρια που είναι και καλό παιδί” και τέτοια, η απάντηση ήταν: “Σταμάτα ρε, τι είναι αυτά που λες, θέλεις να πάθεις και εσύ τα ίδια;”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υγεία της 14χρονης, ο πατέρας της έκανε λόγο για «ιδιαιτέρως επιβαρυμένη» κατάσταση. Οπως είπε, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες επιμένουν, καθώς τα περισσότερα χτυπήματα και τα σημαντικά τα δέχθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανήλικη φέρεται να μην υπέκυπτε στις επιθυμίες των δραστών να την εντάξουν στην κλίκα τους.

Βίντεο από την επίθεση – Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Στο φως ήρθαν βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου. Οπως αποτυπώνεται στο υλικό, η ανήλικη δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος, όπου και δέχθηκε κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα. Παρά το γεγονός πως η επίθεση διεξήχθη μπροστά σε κόσμο, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν ενδιαφέρθηκε να σταματήσει το συμβάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Γλυφάδας, την οδό Λαζαράκη, στις 9 το βράδυ του Σαββάτου. Η μαθήτρια βρισκόταν εκεί με δύο φίλες της, τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση. 

Το κορίτσι φέρεται να δεχόταν εκφοβισμό από συγκεκριμένα άτομα τουλάχιστον από τον περασμένο Μάιο, ενώ παρόμοιο περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος της είχε σημειωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε, δύο εκ των κοριτσιών συνελήφθησαν μαζί με τρεις εκ των γονέων τους, ενώ ένα τρίτο άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT