Μαρινέλλα: Κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο – Διεκόπη η συναυλία

Μαρινέλλα: Κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο – Διεκόπη η συναυλία

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της στο Ηρώδειο, την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Επρόκειτο για το τραγούδι «Εγώ και Εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά).

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» και υποβάλλεται σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας.

Η Μαρινέλλα έχει μια καριέρα σχεδόν έξι δεκαετιών και έχει χαρακτηριστεί «μύθος», λόγω του μεγάλου ρεπερτορίου, της ερμηνευτικής της δεινότητας, αλλά και της σχέσης της με το κοινό.

Λόγω του περιστατικού η συναυλία ακυρώθηκε. Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και οι θεατές αποχώρησαν.

 

Η ανακοίνωση της ματαίωσης της συναυλίας

Μαρινέλλα: Κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο – Διεκόπη η συναυλία-1

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT