Νεκρός μετανάστης στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Νεκρός μετανάστης στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Ο 38χρονος ήταν υπήκοος Πακιστάν και φέρεται να ζούσε στην Ελλάδα εδώ και πάνω από μία δεκαετία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός παρελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα ένας 38χρονος μετανάστης, ο οποίος ήταν υπήκοος Πακιστάν και φέρεται να ζούσε στην Ελλάδα εδώ και πάνω από μία δεκαετία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 18 του μήνα ο άνδρας μετήχθη στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για φθορές, ενώ το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου παρελήφθη νεκρός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονος.

Οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν έως τώρα αποσαφηνιστεί πλήρως. Ωστόσο, από άτομα του περιβάλλοντός του καταγγέλλεται ότι πριν καταλήξει, και ενώ ήταν κρατούμενος στο Α.Τ., έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Από την πλευρά της η αστυνομία αναφέρει ότι με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, σημειώνοντας ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών. 

Για την υπόθεση έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 13.00 από την ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT