Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής

Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής

Οι τέσσερις δράστες έριξαν μπογιά στο παρμπρίζ του οχήματος, αναγκάζοντας τον οδηγό να ανοίξει την πόρτα. Υπό την απειλή όπλου άρπαξαν 15 σάκους με χρήματα και τράπηκαν σε φυγή

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Λαύριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15:30, ενώ το όχημα της χρηματαποστολής ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα αλυσίδας παιχνιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν υπό την απειλή όπλου χρηματικό ποσό, που φέρεται να αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Πώς έδρασαν οι ληστές

Τέσσερα άτομα, φορώντας λευκές φόρμες και χειρουργικές μάσκες, πλησίασαν το όχημα της χρηματαποστολής από το πίσω μέρος.

Στη συνέχεια, απείλησαν τον οδηγό με καλάσνικοφ και κατά πληροφορίες τοποθέτησαν αντικείμενο στο παμπρίζ, το οποίο προσομοίαζε με εκρηκτικό μηχανισμό, ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κροτίδα.

Ακολούθως, έριξαν μπογιά στο αυτοκίνητο, υποχρεώνοντας τους υπαλλήλους να ανοίξουν την πόρτα, ενώ έσκασαν επίσης τα λάστιχα, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Με ταχύτατες κινήσεις, οι ληστές άρπαξαν 15 σάκους με χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Εικόνες από το σημείο

Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής-1
Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής-2
Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής-3
Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής-4
Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής-5

Φωτογραφίες: INTIME News

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT