Μαρινέλλα: «Ξεκινά ένας Γολγοθάς, πιστεύω πως θα τα καταφέρει»

Μαρινέλλα: «Ξεκινά ένας Γολγοθάς, πιστεύω πως θα τα καταφέρει»

«Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη», ανέφερε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν, νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά τη λιποθυμία της κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Οπως έχει γίνει γνωστό, η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό και παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

Από την πλευρά του, ο συντονιστής διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος εκτίμησε ότι η τραγουδίστρια «θα κερδίσει τη μάχη». 

«Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, όμως όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω και παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς», ανέφερε μιλώντας στο Mega ο κ. Καπραβέλος και συνέχισε:

«Ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ δύσκολα. Εξαρτάται πώς θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Εχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη». 

 

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT