Ληστεία χρηματαποστολής στο Λαύριο: Τα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ληστεία χρηματαποστολής στο Λαύριο: Τα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ένα από τα δύο βίντεο που εξετάζονται διακρίνεται ένα παλαιό πράσινο όχημα, μάρκας Honda, το οποίο οι αρχές ερευνούν αν είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να απομακρυνθούν από το σημείο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται βίντεο τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τη διαφυγή των τεσσάρων δραστών από το σημείο της ληστείας της χρηματαποστολής στο Λαύριο. 

Σε ένα από τα δύο βίντεο που εξετάζονται διακρίνεται ένα παλαιό πράσινο όχημα, μάρκας Honda, το οποίο οι αρχές ερευνούν αν είναι το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για να απομακρυνθούν από το σημείο. 

Κατά τη ληστεία, οι δράστες άρπαξαν 15 σάκους με χρήματα (λεία τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ευρώ) απειλώντας με καλάσνικοφ τον οδηγό του οχήματος της χρηματαποστολής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15:30, ενώ το όχημα της χρηματαποστολής ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα αλυσίδας παιχνιδιών.

Πώς έδρασαν

Τέσσερα άτομα, φορώντας λευκές φόρμες και χειρουργικές μάσκες, πλησίασαν το όχημα της χρηματαποστολής από το πίσω μέρος.

Στη συνέχεια, απείλησαν τον οδηγό με καλάσνικοφ και κατά πληροφορίες τοποθέτησαν αντικείμενο στο παρμπρίζ, το οποίο προσομοίαζε με εκρηκτικό μηχανισμό, ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κροτίδα.

Ακολούθως, έριξαν μπογιά στο αυτοκίνητο, υποχρεώνοντας τους υπαλλήλους να ανοίξουν την πόρτα, ενώ έσκασαν επίσης τα λάστιχα, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Με ταχύτατες κινήσεις, οι ληστές άρπαξαν 15 σάκους με χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ληστεία χρηματαποστολής στο Λαύριο: Τα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.-1
ΙΝΤΙΜΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT