Ιωάννινα: Πέντε τραυματίες από βίαιη συμπλοκή νεαρών έξω από σχολείο – Προσαγωγές υπόπτων και γονέων

Ιωάννινα: Πέντε τραυματίες από βίαιη συμπλοκή νεαρών έξω από σχολείο – Προσαγωγές υπόπτων και γονέων

Η συμπλοκή έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα 40-50 άτομα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίαιη συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε χθες, Πέμπτη, το βράδυ στο Γυμνάσιο Ελεούσας Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα πέντε εξ αυτών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας από τους τραυματίες φέρει χτύπημα από κλομπ ή σιδερόβεργα. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών με προσαγωγές υπόπτων, αλλά και γονέων ανήλικων μαθητών.

Η συμπλοκή έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα 40-50 άτομα. Κατά τη συμπλοκή υπήρξαν τραυματισμοί, πιθανότατα από σιδηρολοστό. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν επί τόπου και έγιναν προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα, ένα εκ των οποίων ανήλικος, που είχαν πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, μετέβησαν στο Α.Τ. Ιωαννίνων προκειμένου να υποβάλουν μήνυση σε δύο άτομα, πατέρα και γιο, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και έχουν ήδη προσαχθεί. Προς το παρόν δεν φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή άλλων εκ των προσαχθέντων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT