Πάτρα: Νέα περιστατικά ενδοσχολικής βίας

Πάτρα: Νέα περιστατικά ενδοσχολικής βίας

Συνελήφθησαν δύο ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 15 και 13 ετών,και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας 17χρονης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ανήλικες μαθήτριες συνελήφθησαν στην Πάτρα, κατηγορούμενες για σωματικές βλάβες, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας 17χρονης μαθήτριας, επίσης για σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο ανήλικες, ηλικίας 15 και 13 ετών, τη στιγμή που βρίσκονταν σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος χτύπησαν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δύο ελαφρές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα η 13χρονη εξύβρισε τη 15χρονη.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι μητέρες των δύο ανήλικων κοριτσιών, οι οποίες κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μια 17χρονης μαθήτριας, η οποία κατηγορείται για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 17χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν έξω από σχολικό συγκρότημα της Πάτρας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε στο μάγουλο και στο αυτί μία συνομήλικη συμμαθήτριά της και στη συνέχεια την εξύβρισε.

Αμέσως μετά, η 17χρονη που δέχτηκε τα χτυπήματα μετέβη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT