Ερευνες στην Α’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Ερευνες στην Α’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έλεγχο των κελιών κρατουμένων από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και του Ελληνα ποινικού που κρατείται για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έρευνες πριν από μερικά 24ωρα στην α’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν αρχικά στον έλεγχο κελιών κρατουμένων από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Πρόκειται για χούλιγκαν που κρατούνται στον Κορυδαλλό αυτές τις ημέρες καθώς δίνουν συμπληρωματικές απολογίες στον ανακριτή για την υπόθεση Λυγγερίδη.

Επίσης, έγινε έρευνα και στο κελί Ελληνα ποινικού που κρατείται για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Ο εν λόγω ποινικός είχε στην κατοχή του ένα κινητό (που ήταν και ο βασικός στόχος της επιχείρησης) το οποίο προσπάθησε να καταστρέψει στη θέα των αστυνομικών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT