Παλαιοχριστιανοί: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος, η σύζυγος και η μεγάλη κόρη

Παλαιοχριστιανοί: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος, η σύζυγος και η μεγάλη κόρη

Τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο νοσοκομείο «Παίδων» με εντολή του εισαγγελέα - Σε δομή βρεφών το μωρό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 45χρονου παλαιοχριστιανού.

Υπενθυμίζεται πως χτες συνελήφθη σε σπίτι στην περιοχή της Κερατέας το ζευγάρι παλαιοχριστιανών που αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την αρπαγή του νεογέννητου μωρού τους από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο σπίτι στην Κερατέα βρέθηκε όλη η οικογένεια, ο 45χρονος, η γυναίκα του, η μεγάλη κόρη του που έχει ένα παιδί, τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας και το βρέφος, το οποίο αφότου εξετάστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», μεταφέρεται σε δομή

Τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο νοσοκομείο «Παίδων» με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο άνδρας, η γυναίκα του και η μεγάλη του κόρη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Κατηγορούμενη για αρπαγή είναι και η κόρη καθώς της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος είχε φτάσει το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου με τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», άρπαξε το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια διέφυγαν με ταξί

Οι Αρχές τους είχαν αφαιρέσει την επιμέλεια του παιδιού και το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT