Νεκρός 28χρονος στην Ειδομένη: Βρέθηκε όπλο – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρός 28χρονος στην Ειδομένη: Βρέθηκε όπλο – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 28χρονος, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για ληστείες εις βάρος αλλοδαπών. Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το έγκλημα να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 28χρονου με καταγωγή από το Αφγανιστάν από πυροβόλο όπλο, κοντά στη μεθοριακή γραμμή της Ειδομένης, ερευνούν οι Αρχές, οι οποίες αποδίδουν το συμβάν σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς. Η σορός του νεαρού Αφγανού εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, σε αγροτική περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έφερε θανάσιμα τραύματα στο στήθος, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα όπλο. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη ή το θύμα. Το όπλο κατασχέθηκε από τις Αρχές και αναμένεται να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 28χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για ληστείες εις βάρος αλλοδαπών, ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το έγκλημα να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Παιονίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT